Σύγκρουση ανατελλόντων αστέρων

Είναι νέοι, ταλαντούχοι, αγαπητοί, πολλά υποσχόμενοι και «διασταυρώνουν τις ρακέτες τους» με την ψυχολογία στα ύψη. Τί καλύτερο λοιπόν;
Δημοσίευση: 13/11/2019 - 10:30 - Ανανέωση: 13/11/2019 - 10:33

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άρχισε με εντυπωσιακό τρόπο της σειρά των τελικών στο Λονδίνο, όχι μόνο επειδή πανηγύρισε την παρθενική του νίκη απέναντι στο Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά από πέντε ήττες, αλλά και για τον τρόπο που έφτασε σε αυτή. 

Ήταν επιθετικός, με διαρκείς εναλλαγές στο παιχνίδι του και εξαιρετική παρουσία στο φιλέ, ενώ διαχειρίστηκε με ψυχραιμία και καθαρή σκέψη στα κρίσιμα σημεία κι όταν ο Ρώσος αξιοποίησε την έφεση του να μεγαλώνει τα ράλι «επιστρέφοντας» κάθε μπάλα. 

Στο δεύτερο ματς στη σειρά των τελικών στο Λονδίνο, ο Έλληνας τενίστας θα βρει απέναντι του τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Επίσης ένα από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της επόμενης γενιάς, ο οποίος επίσης πραγματοποίησε εντυπωσιακή αρχή και παρθενική νίκη απέναντι στο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Γερμανός που υπερασπίζεται τον τίτλο στο Λονδίνο, ήταν έξοχος κόντρα στον Ισπανό. Έξοχος στο σερβίς, με φοβερό forehand και τρομερή ηρεμία όταν ο Ναδάλ επιχείρησε να αντεπιτεθεί, επιβλήθηκε επίσης σε δύο σετ.

Θα είναι το πέμπτο ματς ανάμεσα στους δύο τενίστες με το Στέφανο να έχει χάσει το πρώτο και να μετρά τρεις διαδοχικές επικρατήσεις… 

Το επικείμενο παιχνίδι τους συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα της φετινής σεζόν, όχι μόνο στους τελικούς του Λονδίνου!