Στα δικαστήρια πάει ο Ταρνατώρος τον ΠΑΟΚ

Ηφαίστειο θυμίζει πλέον το πρωτάθλημα βόλεϊ. Μετά την προσωπική επίθεση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ προς τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατώρο ο τελευταίος απάντησε με μακροσκελή ανακοίνωση.
0
Παντελής Λώλης
24/03/2019 • 09:03
Ο Παντελής Ταρνατώρος
  • shares
Ηφαίστειο θυμίζει πλέον το πρωτάθλημα βόλεϊ. Μετά την προσωπική επίθεση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ προς τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατώρο ο τελευταίος απάντησε με μακροσκελή ανακοίνωση. «Θα τα πούμε στα δικαστήρια» μεταξύ άλλων αναφέρει ο πρόεδρος της Λίγκας. Αναλυτικά: «Η σημερινή ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μου ως ανθρώπου που ασχολούμαι με το ελληνικό βόλεϊ επί 20 συναπτά έτη και γενικότερα με τον αθλητισμό άνω των 30 ετών.Έκανα υπομονή σε μια αντίστοιχη συκοφαντική επιστολή του ΤΑΑ ΠΑΟΚ στο παρελθόν που με έθιγε ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Για το καλό του αθλήματος και της ΕΣΑΠ σιώπησα. Όμως όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν μια κόκκινη γραμμή και σήμερα ο συντάκτης ή οι συντάκτες της επιστολής του ΤΑΑ ΠΑΟΚ την ξεπέρασαν. Είμαι ανοικτός σε κριτική από ανθρώπους του βόλεϊ στο πλαίσιο της κριτικής που πρέπει να ασκείται στους παράγοντες του αθλήματος, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει προηγούμενο να τίθενται θέματα προσωπικής αξιοπρέπειας και επαγγελματικής συκοφάντησης. Δυστυχώς πλέον και στον χώρο του βόλεϊ έχουν παρεισφρήσει παράγοντες που στον βωμό του φανατισμού και συμφερόντων εύκολα θίγουν οικογένειες και συνειδήσεις. Επειδή λοιπόν δεν διαπραγματεύομαι την προσωπικότητα μου και την επαγγελματική αξιοπρέπεια μου, σας δηλώνω πως πλέον θα τα πούμε στα δικαστήρια (αστικά, ποινικά και αθλητικά ) όπου θα κληθείτε να αποδείξετε τις συκοφαντίες σας. Ως πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ θα ήθελα για άλλη μια φορά να σας ενημερώσω για όσα είναι γνωστά και στους πλέον αδαείς του αθλήματος: Η διαιτησία ανήκει στην δικαιοδοσία της ΕΟΠΕ. Το Σώμα της διαιτησίας δεν έχει καμία σχέση με την ΕΣΑΠ. Η ΕΣΑΠ έκανε ότι έπρεπε για να προμηθευτεί εγκαίρως το σύστημα Video Check το οποίο και ήταν διαφωτιστικό για τις αμφισβητούμενες φάσεις. Ως πρόεδρος της αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί όλη η φίλαθλη η Ελλάδα μπορεί να έχει ξεκάθαρη άποψη για όλες τις φάσεις. Χωρίς σκιές και παρερμηνείες. Δεν ασχολούμαι με τα αυτονόητα που είδαν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι. Όσον αφορά το θέμα της αθλητικής δικαιοσύνης, επειδή την διαβάλετε σας προκαλώ εφόσον έχετε στοιχεία να τα προσκομίσετε ενώπιον των αθλητικών δικαστικών αρχών που αποτελούνται από τακτικούς δικαστές, στην Ε.Φ.Ι.Π., στην Ε.Ε.Α. καθώς και στον αθλητικό εισαγγελέα και να αποδείξετε το αληθές των ισχυρισμών σας. Σήμερα το ελληνικό βόλεϊ έζησε άλλο ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ βγήκε ανακοίνωση. Πιστεύαμε πως αυτό είναι «προνόμιο» άλλων αθλημάτων αλλά κάποιοι στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ θέλουν να υιοθετήσουν τις πρακτικές που αποδεδειγμένα έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε άλλα ομαδικά αθλήματα. Είμαι βέβαιος πως η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού βόλεϊ καταδικάζει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις. Όσον είμαι στην θέση αυτή που μου εμπιστεύθηκαν τα υπόλοιπα μέλη της ΕΣΑΠ τα οποία προσβάλλετε με τις ανακοινώσεις σας, δηλώνω ότι θα υπερασπίζομαι πάντα την ΕΣΑΠ και πάνω απ΄ όλα το άθλημα που υπηρετώ».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.