Καραμπέτσος: “Το snow volley θα φέρει κόσμο”

Ο Γιώργος Καραμπέτσος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το βόλεϊ μπορεί να βοηθηθεί από το snow volley, στο άμεσο μέλλον.
10/02/2019 • 12:55
Ο Γιώργος Καραμπέτσος
  • shares
Ο Γιώργος Καραμπέτσος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το βόλεϊ μπορεί να βοηθηθεί από το snow volley, στο άμεσο μέλλον. Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ αναφέρθηκε στο μειονέκτημα της Ελλάδας σχετικά με το snow volley που είναι οι λίγοι μήνες με χιόνι στα ελληνικά βουνά. Ο Καραμπέτσος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το snow volley: «Το αρχίσαμε πέρσι κατόπιν προτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Έχουμε το μειονέκτημα ότι δεν έχουμε πολύ καιρό χιόνι μέσα στο χρόνο. Όμως είναι ένα όμορφο παιχνίδι, που προβάλλει το άθλημά μας. Θα γίνει ολυμπιακό άθλημα και θέλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πάνε παιδιά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Το καλό είναι πως έχουν αγκαλιάσει το snow volley χορηγοί και οι δήμοι με τις περιφέρειες. Η ομοσπονδία δεν βάζει ούτε ένα ευρώ. Το snow volley φέρνει φίλους και στο βόλεϊ της σάλας». 

Για τις εθνικές ομάδες: «Οι γυναίκες είχαν να προκριθούν 18 χρόνια και οι άντρες 10 χρόνια στα τελικά. Η πρόκριση είναι επιτυχία. Πήραμε μια κρυάδα με την κλήρωση, αλλά ίσως να μην είναι τόσο κακή η κλήρωση, ειδικά στις γυναίκες. Η προετοιμασία έχει οργανωθεί καλά και θα μας βοηθήσει για τις τελικές φάσεις». 

Για τους εθνικούς προπονητές: «Αν μπορούμε να τα βρούμε στο οικονομικό, θα θέλαμε να κλείσουμε τον κύριο Ναράνχο full time. Και ο κύριος Ανδριόπουλος πέτυχε στο έργο του. Οι δυο τους οδήγησαν μετά από χρόνια τις εθνικές ομάδες στα τελικά. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τις εθνικές ομάδες. Θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους αθλητές μέσω των προπονητών τους τι σημαίνει εθνική ομάδα, κατ’ αρχάς για τους ίδιους». 

Για τον Δημήτρη Τζούριτς: «Το πρόβλημά του είναι θέμα υγείας, όχι αν είναι ικανός ή όχι. Το θέμα είναι το παιδί να είναι υγιής και να χαίρεται όταν θα συμμετέχει». 

Για τα οικονομικά της ΕΟΠΕ: «Κληρονομήσαμε ένα χρέος περίπου 3 εκατ. ευρώ, χρήματα που οφείλονται σε 342 διαφορετικούς ανθρώπους. Πρόκειται για προμηθευτές και φυσικά πρόσωπα. Όλοι αυτοί θέλουν να μιλήσουν με τον πρόεδρο. Οι περισσότεροι έχουν πρόβλημα με την προηγούμενη διοίκηση, γιατί τους έλεγε ναι, ναι, ναι… αλλά… Αυτή η κατάσταση μας έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα. Έχουμε κάνει διακανονισμούς από έναν ως και έξι χρόνια. Έχουμε ήδη γλιτώσει ήδη στην ΕΟΠΕ 1,5 εκατ. ευρώ για τόκους. Έχουμε πληρώσει σε ληξιπρόθεσμα χρέη 800.000 ευρώ. Ευελπιστώ ότι μέχρι το τέλος της θητείας μου θα τα έχουμε δρομολογήσει όλα». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD