Ανανέωσε τον δεύτερο διαγώνιο, ψάχνει τον πρώτο

0
Παντελής Λώλης
17/06/2017 • 19:11
Ζουπάνης
  • shares
Ψήφο εμπιστοσύνης στον Νίκο Ζουπάνη έδωσε ο Ολυμπιακός ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν. 

Οι "ερυθρόλευκοι" έκλεισαν την θέση του δεύτερου διαγωνίου και πλέον αναζητούν, τον πρώτο, τον πρωταγωνιστή, αυτόν ου ευελπιστούν να τους φέρει στον Πειραιά το πρωτάθλημα μετά από τρεις άκαρπες συνεχείς προσπάθειες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός στην μετά Γιορντάνοφ εποχή δεν έχουν βρει τον διαγώνιο εκείνο που θα τους φέρει την μεγάλη κούπα. Δεν τα κατάφεραν ούτε με τον Αμερικανό Κλαρκ, ούτε με τον Λετονό Έγκλεσαλνς αλλά ούτε πέρσι με τον ακριβοπληρωμένο Κολομβιανό Αγκάμεζ.

Ο διεθνής διαγώνιος, Νίκος Ζουπάνης μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Παράλληλα νιώθω και τιμή που ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη του συλλόγου προς το πρόσωπό μου και θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

12/12/2017 • 07:35

Πιθανά τα απρόοπτα στο κύπελλο Αγγλίας και την Μπουντεσλίγκα (video)

Η εμβόλιμη αγωνιστική σε Αγγλία και Γερμανία σήμερα δύσκολα να βγάλει μια μεγάλη έκπληξη, μετά και την πρόσφατη ήττα της Τσέλσι στο Λονδρέζικο ντέρμπι, ενώ στη Γερμανία πιθανόν οι καιρικές συνθήκες να μην επιτρέψουν κάτι πιο θεαματικό παραγωγικά.

07/12/2017 • 16:25