Σαντάνα: "Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα"

Στο Avant Garde Men's Cup στην Καρδία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής στο μπιτς βόλεϊ, Τίε Σαντάνα και παρακολούθησε από το πρώτο τουρνουά Open του φετινού Πανελλήνιου σιρκουί.
14/05/2019 • 00:55
Σαντάνα: "Είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα"
  • shares
Στο Avant Garde Men's Cup στην Καρδία Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής στο μπιτς βόλεϊ, Τίε Σαντάνα και παρακολούθησε από το πρώτο τουρνουά Open του φετινού Πανελλήνιου σιρκουί.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής δήλωσε για όσα είδε στο τουρνουά: «Πρώτα απ'όλα θέλω να πω ότι μου άρεσε που είδα παίκτες που δεν γνώριζα πριν να ανταγωνίζονται παραδοσιακά δυνατές ομάδες στην Ελλάδα. Δεύτερον μου άρεσε η οργάνωση του τουρνουά, καθώς και η διαιτησία των αγώνων. Όσον αφορά το επίπεδο των ανδρών, είναι δύσκολο να κάνεις σωστή ανάλυση αυτή την στιγμή, αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι αθλητές αγωνίζονται και στη σάλα και τώρα ξεκίνησαν πάλι τις προπονήσεις στο μπιτς βόλεϊ. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με αυτά που είδα και οι αγώνες ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και θεωρώ πως τώρα που ξεκινάει σιγά σιγά η σεζόν, οι περισσότεροι θα έχουν μεγάλη βελτίωση σε 1-1,5 μήνα από τώρα με τις προπονήσεις που θα κάνουν. Είδα όμως αθλητές με πολύ καλά στοιχεία και με όρεξη για δουλειά και για ατομική-ομαδική βελτίωση».
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία