Είχαν τελειώσει τα καύσιμα

Στην έλλειψη καυσίμων αποδίδεται τελικά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε, σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων.
29/04/2018 • 13:37
Σαπεκοένσε, τραγωδία
  • shares
Στην έλλειψη καυσίμων αποδίδεται τελικά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε, σύμφωνα με το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων. Όπως αναφέρεται στο σχετικό πόρισμα, το πλήρωμα του αεροπλάνου δεν ακολούθησε λανθασμένα τις διεθνείς οδηγίες για τα αποθέματα καυσίμων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 71 άνθρωποι στη μοιραία πτήση και να γλιτώσουν μόλις έξι. 

Ο επικεφαλής των ερευνών για τα αίτια της τραγωδίας, Μιγκέλ Καμάτσο τόνισε χαρακτηριστικά: “Το αεροπλάνο θα έπρεπε να ταξιδέψει από τη Βραζιλία στη Βολιβία και τελικά να προσγειωθεί στην Κολομβία. Είχε διαθέσιμα 9.300 κιλά καύσιμα, ενώ η απαιτούμενη ποσότητα ήταν 11.603 κιλά”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:49

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..