Και η Κορίνθιας θέλει τον Μάρκο Σίλβα

Αυξάνεται η λίστα με τις ομάδες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στην τεχνική τους ηγεσία.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/01/2017 • 12:55
Ο Μάρκο Σίλβα
  • shares
Αυξάνεται η λίστα με τις ομάδες, που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πρόσληψη του Μάρκο Σίλβα στην τεχνική τους ηγεσία. Η τελευταία από αυτές είναι η Κορίνθιας, η οποία είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται παράλληλα στο στόχαστρο και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει εργαστεί από το καλοκαίρι, που αποχώρησε από τους «ερυθρολεύκους» και το τελευταίο διάστημα αρκετά δημοσιεύματα τον ήθελαν να βρίσκεται στις λίστες ισπανικών και ιταλικών ομάδων. Οι Βραζιλιάνοι τονίζουν πως θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Μάρκο Σίλβα ώστε να μετακομίσει στη Λατινική Αμερική, με τον ίδιο πάντως να προτιμάει την παραμονή του στην Ευρώπη. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD