Η Agrocom του Σαββίδη απειλεί να αποσύρει την χορηγία της Ροστόφ

Αρης Γεωργίου
16/09/2016 • 14:38
Κρίση στην σχέση Σαββίδη - Ροστόφ.
  • shares
Ο όμιλος εταιριών του Ιβάν Σαββίδη Agrocom, απειλεί να αποσύρει χορηγία πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς την Ροστόφ, κατηγορώντας την ότι δεν τηρεί τις συμφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών.

«Όταν τα συμφέροντα του ομίλου συνεχώς παραβιάζονται χωρίς λόγο, τότε το συμβούλιο μπορεί να αποφασίσει τον τερματισμό της χορηγίας. Έχουμε μία περίπλοκη σχέση, πέρσι βοηθήσαμε την Ροστόφ και συνεχίζουμε να την βοηθούμε, αλλά δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα», είπε συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της Agrocom Σεργκέι Σαποτνίτσκι στο ρωσικό πρακτορείο TASS, αποκαλύπτοντας ότι η Ροστόφ έχει ήδη ξοδέψει το ποσό της χορηγίας που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές σε βάθος πενταετίας!

«Το συμβόλαιο χορηγίας προβλέπει 500 εκατ. ρούβλια για τα επόμενα πέντε χρόνια (σ.σ.: περίπου 6.8 εκατ. ευρώ), αλλά το κλαμπ έχει ήδη ξοδέψει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού τον προηγούμενο χρόνο. Ξοδεύουμε πολλά για χορηγίες και όταν υπάρχουν προβλήματα, το κλαμπ υποκρίνεται ότι δεν υφίστανται. Η κατάσταση είναι περίπλοκη γιατί ο σύλλογος δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει την φήμη του ομίλου».
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο