Συνελήφθη ο Βαν Χόλσμπεεκ από τις βελγικές αρχές

Στο κρατητήριο πέρασε τη νύχτα του ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ, ο οποίος συνελήφθη από τις βελγικές αρχές για το σκάνδαλο των μάνατζερ και των στημένων αγώνων στο Βέλγιο.
Θωμάς Ναλμπάντης
13/09/2019 • 06:32
Ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ
  • shares
Στο κρατητήριο πέρασε τη νύχτα του ο Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ, ο οποίος συνελήφθη από τις βελγικές αρχές για το σκάνδαλο των μάνατζερ και των στημένων αγώνων στο Βέλγιο. Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, ο πρώην γενικός διευθυντής της Άντερλεχτ, ο Βαν Χόλσμπεεκ θα ανακριθεί και στη συνέχεια θα αποφασιστεί το αν θα οδηγηθεί στη φυλακή ή αν θα μείνει ελεύθερος μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου. Ο πρώην γενικός διευθυντής της Άντερλεχτ κατηγορείται επίσης, πως είχε καταφέρει μαζί με τον Κριστόφ Εντροτό να αυξήσουν το κόστος της μετεγγραφής του Μίτροβιτς από τα 14 στα 18 εκατομμύρια, βάζοντας στα ταμεία του τη διαφορά της αύξησης. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο