Νικολάου: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στην Serie A, ήμουν έτοιμος»

Ευτυχισμένος για το ντεμπούτο του στην Serie A με την Έμπολι δήλωσε ο Δημήτρης Νικολάου.
16/04/2019 • 09:42
Ο Δημήτρης Νικολάου
  • shares
Ευτυχισμένος για το ντεμπούτο του στην Serie A με την Έμπολι δήλωσε ο Δημήτρης Νικολάου. Ο Έλληνας αμυντικός ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με την Αταλάντα και όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ήταν απόλυτα έτοιμος για την πρόκληση.  

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί η ομάδα μου πήρε ένα βαθμό σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Είμαι επίσης ευτυχής που έκανα ντεμπούτο στη Serie και θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι κάθε μέρα για να είμαι καλύτερος.

Μπορώ να παίξω είτε δεξιά είτε αριστερά. Ο ρόλος του κεντρικού είναι μία καλή θέση για εμένα, εκεί έχω την ευκαιρία να διαχειριστώ την κατάσταση και να διευθύνω την άμυνα. Η κατάστασή μου είναι καλή, δουλεύω καθημερινά για να τη βελτιώσω. Έπαιξα το πρώτο παιχνίδι μου μετά από έξι μήνες. Μετά την πάροδο του χρόνου και παίζοντας θα βελτιωθώ ακόμη περισσότερο. Είμαι έτοιμος γι' αυτό, περίμενα αυτή τη στιγμή. Ο προπονητής είναι εκείνος που αποφασίζει. Όταν με έχει ανάγκη, θέλω να απαντήσω αμέσως, να είμαι έτοιμος», δήλωσε ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.