Ρέινα: “Ήταν ένα πραγματικό σοκ”

Ο Πέπε Ρέινα χαρακτήρισε ως “σοκ” τον αποκλεισμό της Μίλαν από τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα 3-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/12/2018 • 11:44
Ο Πέπε Ρέινα
  • shares
Ο Πέπε Ρέινα χαρακτήρισε ως “σοκ” τον αποκλεισμό της Μίλαν από τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα 3-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο βετεράνος Ισπανός τερματοφύλακας υπογράμμισε πως η ιταλική ομάδα θέλει να αντιδράσει στα επόμενα ματς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζενάρο Γκατούζο.

Αρχικά, ο Ρέινα δήλωσε: “Ήταν ένα πραγματικό σοκ, πρέπει να αντιδράσουμε, να βάλουμε το κεφάλι κάτω. Δεν χάσαμε από τον διαιτητή στο ματς με τον Ολυμπιακό, κάναμε τα μεγαλύτερα λάθη. Παίζαμε για δυο πιθανά αποτελέσματα και δεν είχαμε τη σωστή επιθυμία για τη νίκη. Κερδίζουμε και χάνουμε μαζί αλλά όλοι πρέπει να δίνουν 10% περισσότερο από αυτό που δώσαμε”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τερματοφύλακας συμπλήρωσε: “Ο Γκατούζο βγαίνει μπροστά, είναι ο καπετάνιος αυτού του σκάφους. Όλοι θέλουμε να αντιδράσουμε. Την Τρίτη πρέπει να πάμε στη Μπολόνια με ένα μαχαίρι ανάμεσα στα δόντια μας!”.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Genoa CFC - AC Milan

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, 16:00

Live
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.