Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Τρεζεγκέ!

Στην ομάδα που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής γύρισε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του επίσημου πρεσβευτή του συλλόγου.
Ορέστης Συντελής
08/11/2018 • 21:55
Ο Νταβίντ Τρεζεγκέ ξανά στη Γιουβέντους
  • shares
Στην ομάδα που μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής γύρισε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του επίσημου πρεσβευτή του συλλόγου.

Ο 41χρονος Γάλλος συνέδεσε όσο λίγοι το όνομα του με την ιστορία της Γιουβέντους (αγωνίστηκε 11 χρόνια, πετυχαίνοντας 171 γκολ) και μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, θα την υπηρετήσει ξανά, από διαφορετικό πόστο. 

Η συμφωνία του Τρεζεγκέ με τη «μεγάλη κυρία» έχει τριετή διάρκεια και στα καθήκοντα του Γάλλου θα είναι, μεταξύ άλλων, η εμπορική ανάπτυξη του συλλόγου παγκοσμίως. 

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ανέλαβα το ρόλο του πρεσβευτή της Γιουβέντους. Ο σύλλογος κάνει σπουδαία δουλειά όσο αφορά τον εμπορικό τομέα και θα είναι φανταστικό που θα είμαι μέλος των φιλόδοξων στόχων που υπάρχουν και θα δουλεύω με τους φιλάθλους της ομάδας και τους χορηγούς της. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που δίνει αυτή την ευκαιρία, η οποία είναι θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος και σε προσωπικό επίπεδο. Θα δώσω όσα περισσότερα μπορώ στον νέο μου ρόλο, με όλο μου τον επαγγελματισμό», δήλωσε ο Τρεζεγκέ για την επιστροφή του στη Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.