Ραϊόλα: «Απειλήθηκε η ζωή του πελάτη μου»

Ο Μίνο Ραϊόλα υπογράμμισε πως οι ιθύνοντες της Μίλαν έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν ακόμα και τη ζωή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, προκειμένου να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/06/2017 • 10:48
Ο Μίνο Ραϊόλα
  • shares
Ο Μίνο Ραϊόλα υπογράμμισε πως οι ιθύνοντες της Μίλαν έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν ακόμα και τη ζωή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, προκειμένου να τον διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ιταλού τερματοφύλακα, αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο 18χρονος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι «ροσονέρι» από την πλευρά τους, σκοπεύουν πλέον να πουλήσουν τον παίκτη, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο μαζί τους. 

Ο Ραϊόλα δήλωσε χαρακτηριστικά, στον ιταλικό Τύπο: «Η κατάσταση ήταν βίαιη και εχθρική, οπότε υπήρξε αδιέξοδο. Πήραμε μια απόφαση που δεν θέλαμε. Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά. Απειληθήκαμε. Η οικογένεια του Ντοναρούμα απειλήθηκε, αλλά και ο ίδιος. Τόσο με το να μην παίζει ο παίκτης, όσο και με θάνατο. Δεν μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη με το να τον απειλείς. Υπάρχει το ρίσκο να χάσει μια χρονιά, αλλά όλο αυτό φτάνει στα όρια του bullying».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός μάνατζερ συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν μιλήσαμε για τα λεφτά ή τις ρήτρες, γιατί δεν μας επετράπη να μας φτάσουμε τόσο μακριά. Ήταν έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού δεν υπήρχαν αμφιβολίες στο μυαλό του. Μας ανάγκασαν να σταματήσουμε τις διαπραγματεύσεις, λόγω της κατάστασης που διαμόρφωσαν γύρω από τον παίκτη. Παίρνω την ευθύνη. Μας ανάγκασαν. Μου είπε ο Ντοναρούμα: “Ειλικρινά, Μίνο, δεν νιώθω ότι είναι σωστό να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις όταν αυτοί οι άνθρωποι με προσβάλλουν και απειλούν εμένα και την οικογένειά μου”. Για παράδειγμα υπήρχε ένα πανό μπροστά στα γραφεία της ομάδας. Μια ομάδα θα έπρεπε να προστατεύει τους παίκτες της και να φροντίσει να φύγει αυτό το πανό».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...