Σουάρες: “”Είναι μια ανησυχητική ήττα”

Ο Λουίς Σουάρες δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την ήττα 2-0 της Μπαρτσελόνα από τη Γρανάδα για το ισπανικό πρωτάθλημα, την οποία χαρακτήρισε ως ανησυχητική για τη μελλοντική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.
Θωμάς Ναλμπάντης
22/09/2019 • 10:08
Ο Λουίς Σουάρες
  • shares
Ο Λουίς Σουάρες δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την ήττα 2-0 της Μπαρτσελόνα από τη Γρανάδα για το ισπανικό πρωτάθλημα, την οποία χαρακτήρισε ως ανησυχητική για τη μελλοντική πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Οι “μπλαουγκράνα” έχουν κάνει μέχρι στιγμής το χειρότερο ξεκίνημα της τελευταία 25ετίας και ο Ουρουγουανός επιθετικός εμφανίστηκε προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο Σουάρες δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Είναι μια ανησυχητική ήττα, είναι μια ήττα που μας πονά. Θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι, για να δούμε τι δεν πήγε σωστά, και στη συνέχεια να δουλέψουμε για να το διορθώσουμε. Θα πρέπει να δεχθούμε ότι πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι με νοοτροπία νικητή, κάτι που δεν συνέβη”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.