Η Μπαρτσελόνα «ψάχνει» 172 εκατομμύρια ευρώ

Πέρυσι η Μπαρτσελόνα έβαλε στόχο τα 145 εκατομμύρια από πωλήσεις παικτών για να ισοσκελίσει τα βιβλία της. Φέτος ψάχνει περισσότερα…
Τάσος Μπαϊρακτάρης
20/09/2019 • 22:01
Ο Γκριζμάν, μια ακόμη δαπανηρή μεταγραφή της Μπαρτσελόνα
  • shares
Πέρυσι η Μπαρτσελόνα έβαλε στόχο τα 145 εκατομμύρια από πωλήσεις παικτών για να ισοσκελίσει τα βιβλία της. Φέτος ψάχνει περισσότερα…

Πέρυσι ξόδεψε για διάφορες μεταγραφές 131 εκατομμύρια και χρειάστηκε να ψάξει άλλα 14 ισοσκελίζοντας τις πωλήσεις για να βγάλει κέρδος.

Φέτος το νούμερο για ισοσκελισμό των βιβλίων είναι μεγαλύτερο.

Το μπάτζετ για την σεζόν 2019-20 είναι 1,047 δις ευρώ, το μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα στον κόσμο και αυτό σημαίνει ακόμη μεγαλύτερες πωλήσεις για να είναι τα βιβλία ισοσκελισμένα.

Οι πωλήσεις των Μάλκολμ, Μαρκ Κουκουρέλα και Φιλίπ Κουτίνιο έχουν καλύψει μόλις τα 60 από τα 172 εκατομμύρια που απαιτούνται. 

Επιπρόσθετα φέτος το μπάτζετ για μισθούς έχει φτάσει τα 642 εκατομμύρια και αυτό είναι ένας επιπλέον μοχλός πίεσης για πωλήσεις ώστε να συμβαδίσει η ομάδα με τους κανονισμούς της UEFA . 

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.