Μένει μέχρι το καλοκαίρι ο Νάβας

Ο Κέιλορ Νάβας αναμένεται να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον έως το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά από απόφαση της διοίκησης της ομάδας.
Θωμάς Ναλμπάντης
16/12/2018 • 11:52
Ο Κέιλορ Νάβας
  • shares
Ο Κέιλορ Νάβας αναμένεται να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον έως το ερχόμενο καλοκαίρι, μετά από απόφαση της διοίκησης της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, οι ιθύνοντες της “Βασίλισσας” της Ευρώπης θέλουν να υπάρχει μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Τιμπό Κουρτουά και στο υπόλοιπο της εφετινής σεζόν.

Ο Κοσταρικανος τερματοφύλακας έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα και φέρεται να επιθυμεί μια μετεγγραφή, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, που θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Νάβας δεσμεύεται έως το 2020 με τους “μερένχες”, ενώ το συμβόλαιό του προβλέπει ετήσιες οικονομικές απολαβές που φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.