Παραμένει πρόεδρος ο Πέρεθ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα παραμείνει στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα τέσσερα χρόνια, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν άλλο για τον προεδρικό θώκο της «Βασίλισσας» της Ευρώπης.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/06/2017 • 10:17
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ
  • shares
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα παραμείνει στην προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα τέσσερα χρόνια, καθώς δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν άλλο για τον προεδρικό θώκο της «Βασίλισσας» της Ευρώπης. Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας περίμενε από τις εννέα Ιουνίου, μήπως βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, ο οποίος θα έθετε υποψηφιότητα για την προεδρία και θα οδηγούσε με αυτό τον τρόπο, τους «μερένχες» σε εκλογές.

Από τη στιγμή που πέρασαν δέκα ημέρες και δε βρέθηκε κάποιος υποψήφιος, η διαδικασία έκλεισε και χωρίς εκλογές, ο Πέρεθ θα παραμείνει στη θέση του για την επόμενη τετραετία. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι τελευταίες επιτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες ανέβασαν τη δημοτικότητα του Πέρεθ ανάμεσα στους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης και τον είχαν κάνει ακλόνητο φαβορί για τις επικείμενες εκλογές, ακόμα και αν βρίσκονταν κάποιος αντίπαλος. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...