Στο "ψυγείο" ο Χαβίτο

17/02/2011 • 09:54
Στο "ψυγείο" ο Χαβίτο
  • shares

Μέχρι και δυο μήνες μπορεί να περιμένει ο Χαβίτο για να μπορέσει να αγωνιστεί με τη Λα Κορούνια. Κι αυτό γιατί υπάρχουν ακόμη εκρεμμότητες στον δανεισμό του από τον Άρη. Ο ίδιος δεν έκρυψε την ανησυχία του μιλώντας 
σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Ανησυχώ γιατί ήρθα με την επιθυμία να αγωνιστώ και το πράγμα καθυστερεί πολύ. Μου είπαν να κάνω υπομονή και να μην ανησυχώ. Μίλησα με τους ανθρώπους του Άρη και είπαν ότι έστειλαν τα απαιτούμενα έγγραφα. Αυτό που ξέρω είναι πως καθυστέρησαν να τα στείλουν γιατί περίμεναν πρώτα να εισπράξουν μία δόση χρημάτων και αυτή κατατέθηκε μετά την προθεσμία», δήλωσε.

«Αισθάνομαι καλά εδώ, έχω προσαρμοστεί, αλλά το να αγωνίζεσαι είναι κάτι διαφορετικό. Αισθάνομαι αβοήθητος γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι. Θέλω να αγωνιστώ και δεν μπορώ. Απλώς περιμένω και ελπίζω να λυθεί το θέμα», πρόσθεσε, ενώ για το ενδεχόμενο να περιμένει μέχρι και δύο επιπλέον μήνες για να διευθετήσει η FIFA το θέμα ανέφερε: «Θα είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα αν συμβεί κάτι τέτοιο. Θα έχω μόλις δύο μήνες μπροστά μου για να παίξω και να προσαρμοστώ στους αγωνιστικούς ρυθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11