«Ρόις, μείνε στην Ντόρτμουντ»

Κώστας Δούκας
11/01/2018 • 21:05
Ο Μάρκο Ρόις
  • shares
Στο οικείο για τον ίδιο περιβάλλον της Ντόρτμουντ θα έπρεπε να μείνει ο Μάρκο Ρόις μέχρι να βρεθεί και πάλι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση, όπως υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μίκαελ Τσορκ.
 
Ο Γερμανός διεθνής αποκάλυψε ότι σκέφτεται την καλύτερη λύση για τη συνέχεια της καριέρας του, καθιστώντας αμφίβολη την παραμονή του στην Μπορούσια. Παραμένει εκτός δράσης από τον περασμένο Μάιο λόγω τραυματισμού στο γόνατο και πλέον μπαίνει στους τελευταίους 18 μήνες του συμβολαίου του.
 
«Είναι απόλυτα φυσιολογικό για έναν παίκτη της ηλικίας του να σκέφτεται τι θα κάνει στη συνέχεια. Ισως να έχει στο μυαλό του ένα βήμα προς άλλη κατεύθυνση. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζει τι έχει εδώ στην Ντόρτμουντ, καθώς και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται», εξήγησε ο Τσορκ.
 
«Αυτό είναι σημαντικό για εκείνον, προκειμένου να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν παλιότερα. Εμείς, από την πλευρά μας, θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι, αν συνεχίζαμε μαζί με τον Μάρκο. Είναι Ντόρτμουντ, ταυτίζεται σε μεγάλο βαθμό και με την ομάδα και με την πόλη», κατέληξε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2019 • 08:15