Εμερι: «Η Παρί άξιζε τη νίκη»

Κώστας Δούκας
03/12/2017 • 17:02
Ο Ουνάι Εμερι
  • shares
Τους λόγους για τους οποίους η Παρί υπέστη την εκτός έδρας ήττα από το Στρασβούργο (1-2) αναζητούσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Ουνάι Εμερι, ενώ επέμενε ότι οι πρωτοπόροι του σαμπιονά άξιζαν τη νίκη.
 
Το σερί νικών τους τερματίστηκε με μάλλον βίαιο τρόπο το Σάββατο και ήταν η πρώτη απώλεια μετά τις 30 Απριλίου 2017 μετά από 25 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
 
«Είμαστε απογοητευμένοι. Η ομάδα μου έκανε ό,τι μπορούσε για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Τους αξίζαμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να παίρνεις πάντα τη νίκη, αλλά εμείς προσπαθούμε να το κάνουμε παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο», επέμεινε ο Ισπανός.
 
Σήμερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κυριαρχήσαμε στον αγώνα, αλλά δύο φάσεις έδωσαν την ευκαιρία στο Στρασβούργο να μας νικήσει. Όταν κοιτάζει κανείς τις ευκαιρίες που είχαμε, απλά καταλαβαίνει ότι δεν ήταν η μέρα μας», πρόσθεσε.
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.