Μποζίνοφ: «Άξιζα να παίζω στη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Βαλερί Μποζίνοφ υπογράμμισε πως για το ταλέντο του θα έπρεπε να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ συμπλήρωσε πως μπορούσε ακόμα και τώρα να αγωνιστεί βασικός στη Μίλαν.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/02/2018 • 13:36
Ο Βαλερί Μποζίνοφ
  • shares
Ο Βαλερί Μποζίνοφ υπογράμμισε πως για το ταλέντο του θα έπρεπε να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ συμπλήρωσε πως μπορούσε ακόμα και τώρα να αγωνιστεί βασικός στη Μίλαν. Ο Βούλγαρος επιθετικός, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Ριέκα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζενάρο Γκατούζο, εν όψει της αναμέτρησης της κροατικής ομάδας με τους «ροσονέρι».

Αρχικά, ο Μποζίνοφ δήλωσε: «Σε αυτή τη Μίλαν θα μπορούσαν να αγωνίζομαι δίχως κανένα πρόβλημα αφού βρίσκομαι στο επίπεδο του Κάλινιτς και του Σίλβα. Η Μίλαν αλλά και η Serie A συνολικά δεν έχει καμιά σχέση με το επίπεδο που έζησα ως ποδοσφαιριστής».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γκατούζο: «Ο Ρίνο είναι ένας θρύλος, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Μουρίνιο σε αυτή την Ιταλία. Κάνει πολύ καλή δουλειά».

Τέλος, ο Βούλγαρος επιθετικός δήλωσε: «Για το ταλέντο που διαθέτω θα άξιζα να παίξω στη Ρεάλ. Έκανα λάθη όταν ήμουν μικρότερος. Ήμουν εκρηκτικός και απότομος. Τώρα έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά είμαι πιο ώριμος. Αν ήμουν σε μια ομάδα σήμερα με τους Βούτσινιτς, Σεβαντόν και Τζακομάτσι θα κατακτούσαμε το σκουντέτο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2019 • 08:15