«Σειρήνες πολέμου» στη Σλοβακία

09/09/2013 • 23:33
«Σειρήνες πολέμου» στη Σλοβακία
  • shares
Πολεμική, κυριολεκτικά, ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να δημιουργείται στη Ζίλινα, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του έβδομου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2014 ανάμεσα στη Σλοβακία και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον του αγώνα, που άμεσα αφορά και την Εθνική μας ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, είναι έντονο μετά το «διπλό» των Σλοβάκων την περασμένη Παρασκευή στην έδρα των Βόσνιων.

Το γήπεδο της Ζίλινα, όπου θα φιλοξενηθεί το ματς, έχει χωρητικότητα περίπου δώδεκα χιλιάδες, με τα δύο χιλιάδες εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους να έχουν ήδη εξαντληθεί. Το ζήτημα είναι ότι αναμένονται περισσότεροι Βόσνιοι στη Σλοβακία, μια κι έχουν αναχωρήσει (σύμφωνα με πληροφορίες) επάνω από πέντε χιλιάδες κόσμου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση!

Τα ΜΜΕ της χώρας μετέδωσαν πλάνα με περίπου ογδόντα πούλμαν ν΄ αναχωρούν για τη Ζίλινα μόνο από το Σαράγιεβο, κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στη διεξαγωγή του αγώνα αν επιχειρήσουν όλοι αυτοί να μπουν στο γήπεδο για να δουν από κοντά το παιχνίδι της Εθνικής τους ομάδας!
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.