Μπορούσε να το πάρει στα χαρτιά!

21/11/2013 • 09:28
Μπορούσε να το πάρει στα χαρτιά!
  • shares

Όπως αποκαλύπτεται την Πέμπτη στον αθλητικό Τύπο, η Ελλάδα μπορούσε να πάρει με 3-0 στα χαρτιά το πρώτο παιχνίδι μπαράζ με τη Ρουμανία, με τους ιθύνοντες ομοσπονδίας και Εθνικής όμως να προτιμούν να διεκδικήσουν την πρόκριση στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, οι Ρουμάνοι είχαν υποπέσει σε παρατυπία πριν από το πρώτο παιχνίδι του «Γ. Καραϊσκάκης», δηλώνοντας δύο τερματοφύλακες, ενώ ο κανονισμός της ΦΙΦΑ προβλέπει πως όταν ο εκάστοτε ομοσπονδιακός δηλώνει 23άδα, πρέπει να συμπεριλάβει σε αυτήν υποχρεωτικά τρεις τερματοφύλακες.

Η ελληνική πλευρά αντιλήφθηκε το λάθος, το οποίο θα μπορούσε να φέρει νίκη της ομάδας με 3-0 άνευ αγώνος έπειτα από ένσταση.

Έπειτα όμως από επαφές της ΕΠΟ με τον Φερνάντο Σάντος και το τιμ της Εθνικής, αποφασίστηκε η Ελλάδα να μην «κυνηγήσει» τους Ρουμάνους, με τον τεχνικό διευθυντή Τάκη Φύσσα να λέει χαρακτηριστικά πως «θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά».

Έτσι η ελληνική πλευρά ενημέρωσε τη ρουμανική, που γλίτωσε τους μπελάδες δηλώνοντας έναν παίκτη ως τρίτο τερματοφύλακα.

Μάλιστα οι Ρουμάνοι ευχαρίστησαν πολλές φορές τους Έλληνες για την κίνησή τους, ενώ συγχαρητήρια δέχτηκε η ελληνική πλευρά και από τον παρατηρητή του ματς για την τήρηση του fair play.

Γράψτε το σχόλιο σας...
17/07/2019 • 07:03

Πρόκριση μέσω γκολ και λεπτομερειών σε Βουλγαρία, Σουηδία και Μαυροβούνιο (video)

Θεαματικά παιχνίδια περιμένουμε σε Βουλγαρία.Μαυροβούνιο και Στοκχόλμη όπου τα σκορ της περασμένης εβδομάδας αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα πρόκρισης. Τα γκολ των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές σε αναμετρήσεις του Σκωτσέζικου Λιγκ Καπ