Η Γιουνάϊτεντ καταδίκασε την ρατσιστική επίθεση στον Γιανγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ανακοίνωσε ότι θα λάβει τα πλέον δραστικά μέτρα που μπορεί μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Άσλεϊ Γιανγκ στο twitter.
Τάσος Μπαϊρακτάρης
17/04/2019 • 18:17
Γιανγκ και Μέσι
  • shares
Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ανακοίνωσε ότι θα λάβει τα πλέον δραστικά μέτρα που μπορεί μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Άσλεϊ Γιανγκ στο twitter.

Ο αρχηγός των "μπέμπηδων" έγινε στόχος στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά την λήξη του αγώνα με την Μπαρτσελόνα καθώς θεωρήθηκε βασικός υπεύθυνος για τον αποκλεισμό.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι διενεργεί έρευνα για να βρεθούν όλοι οι ένοχοι. 

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας έβαλε κι εναντίον της συγκεκριμένης πλατφόρμας λέγοντας «ρωτούμε και πάλι πότε θα λάβετε σοβαρά μέτρα ώστε ν’ αποτρέψετε δείγματα ρατσισμού και διακρίσεων από την πλατφόρμα σας».

Εκπρόσωπος του Twitter απάντησε λέγοντας ότι «η πολιτική μας είναι εναντίον κάθε σχολίου που αφορά παρενόχληση κάθε τύπου και τρόπου και λαμβάνουμε άμεσα και σοβαρά μέτρα όπου βρούμε τέτοιες συμπεριφορές. Η πρόοδος στον συγκεκριμένο τομέα είναι δύσκολη αλλά είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι στο να βελτιώσουμε την υγεία των συνομιλιών στην πλατφόρμα».

Η πολιτική του Twitter στον συγκεκριμένο τομέα έχει να κάνει με άμεση απόκρυψη των ρατσιστικών ή υβριστικών σχολίων με άμεσο «μπλοκάρισμα» των λογαριασμών των ατόμων που τα κάνουν μέχρι την στιγμή που θα τα αφαιρέσουν από τους λογαριασμούς τους.


Γράψτε το σχόλιο σας...
05/08/2019 • 23:21
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα