Αλλαγμένη η Ρουμανία

05/09/2014 • 11:21
Αλλαγμένη η Ρουμανία
  • shares

Πολύ διαφορετική θα είναι την προσεχή Κυριακή η Ρουμανία από την ομάδα που είχε χάσει με 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Νοέμβριο του 2013 για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ.

Όπως αναφέρει ο ρουμανικός Τύπος, μόλις τρεις παίκτες από αυτούς που είχαν ξεκινήσει σε εκείνο το παιχνίδι αναμένεται να είναι και πάλι στην ενδεκάδα. Πιο συγκεκριμένα αυτοί θα είναι οι Ρατς, Στάνκου και Μάρικα, όμως οι υπόλοιποι οκτώ θα αλλάξουν από τον ομοσπονδιακό Βίκτορ Πιτσούρκα.

Ο Τσατσαρουτσάνου θα είναι κάτω από τα δοκάρια αντί του Λόμποντ που είχε παίξει τον Νοέμβριο και τώρα δεν είναι καν στην αποστολή.

Στην άμυνα ο Ρατς παραμένει η μόνη «σταθερά», με τους Τάμας, Γκριγκόρε και Κίρικες να παίρνουν τις θέσεις των Μάτελ, Γκοϊάν και Γκάρντος σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση του «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Πιντίλι και Χόμπαν θα είναι πιθανότατα τα αμυντικά χαφ, ενώ τον Νοέμβριο είχαν ξεκινήσει οι Μπουρτσεάνου και Κότσιτς.

Στην επίθεση ο Μάρικα παραμένει σταθερός, όπως και ο Στάνκου πίσω του, όμως νέα πρόσωπα θα είναι οι Κίπτσιου και Μαξίμ στα άκρα αντί των Τόρζε και Τανάσε, πάντα σε σύγκριση με την ομάδα του Νοεμβρίου.

Η πιθανή σύνθεση της Ρουμανίας για το ματς της Κυριακής: Τσατσαρουσάνου - Τάμας, Γκριγκόρε, Κίρικες, Ρατς - Πιντίλι, Χόμπαν - Κίπτσιου, Στάνκου, Μαξίμ - Μάρικα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη