Σκέψεις για να ξεκινήσει βασικός ο Σένκεφλεντ

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει τον Μπαρτ Σένκεφλεντ στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική.
21/09/2019 • 09:20
Ο Γιώργος Δώνης
  • shares
Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει τον Μπαρτ Σένκεφλεντ στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό στο βασικό σχήμα της ομάδας του, καθώς θεωρεί πως μπορεί να δώσει λύσεις στο συγκεκριμένο ματς. Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τον τεχνικό του “τριφυλλιού” είναι το γεγονός πως ο έμπειρος αμυντικός δεν είναι απολύτως έτοιμος για μια τέτοια αναμέτρηση, καθώς δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα προηγούμενα ματς των “πράσινων”.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Δώνης προτίθεται να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να δώσει λύσεις στο κέντρο άμυνας της ομάδας του. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα στο αν θα χρησιμοποιήσει σχήμα με τρεις κεντρικού αμυντικού ή αν θα επιλέξει τετράδα στην άμυνα. 

Ο Δώνης αναμένεται να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για το ματς του ΟΑΚΑ, στην τελευταία προπόνηση των “πράσινων” το Σάββατο στο Κορωπί. Μετά το τέλος της αναμένεται να ανακοινώσει και την αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2019 • 12:05

Αβαντάζ λογικής για Άρσεναλ, Κόνιασπορ, ματς για γκολ σε Μπρέσια και Λανς

Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα ποιοτική και λόγω των συνθηκών που μπορεί να πάρει τους πόντους στο Σέφιλντ. Πολύ πιο ανταγωνιστικά και με προοπτική παραγωγικότητας τα παιχνίδια στην Μπρεσια, το Μπίλεφελντ και τα Λανς.