Δεν έχει καταλήξει στο σχήμα ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει καταλήξει ακόμα στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αν και τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζει το 4-2-3-1.
20/09/2019 • 09:52
Ο Γιώργος Δώνης
  • shares
Ο Γιώργος Δώνης δεν έχει καταλήξει ακόμα στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αν και τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζει το 4-2-3-1. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού του Παναθηναϊκού υπάρχει και η σκέψη να παραταχθούν οι “πράσινοι” με τρεις κεντρικούς αμυντικούς στο συγκεκριμένο ματς, σε μια προσπάθεια να θωρακίσει τα νώτα της ομάδας του. 

Ο Δώνης θα συνεχίσει τις δοκιμές τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, όταν και αναμένεται να λάβει την οριστική του απόφαση για το σχήμα, που θα χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα, ο προπονητής του “τριφυλλιού” ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Άρη, στο ματς της τρίτης αγωνιστικής. 

Αυτό που θέλει ο Δώνης από τους παίκτες του είναι πίεση και αποφυγή λαθών, ώστε να μη δοθούν στον Ολυμπιακό οι ευκαιρίες να βρει ανοργάνωτη την ομάδα του. Παράλληλα, ζητάει να είναι κοντά οι γραμμές των “πράσινων”. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία