Ματιές στην ευρωπαϊκή λίγκα

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε μια κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα, αν τελικά προχωρήσουν τα πλάνα των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.
20/09/2019 • 07:52
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
  • shares
Ο Ολυμπιακός φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να πάρει μέρος σε μια κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα, αν τελικά προχωρήσουν τα πλάνα των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των “ερυθρολεύκων” παρακολουθούν τις εξελίξεις, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και φέρονται να έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμπεριληφθεί σε αυτή και η ομάδα τους.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει τις προϋποθέσεις να είναι μια από τις ομάδες, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στη λίγκα και οι οποίες ανήκουν εκτός των πέντε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Οι βασικοί λόγοι για να γίνει αυτό είναι η ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, η οικονομική της κατάσταση και οι εγκαταστάσεις που διαθέτει. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση για τη δημιουργία της συγκεκριμένης λίγκας, καθώς όλα βρίσκονται σε αρχικό σχεδιασμό, όμως ο Ολυμπιακός θέλει από τώρα να δείξει πως θέλει να αποτελέσει μέλος της, όταν αυτή θα δημιουργηθεί. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία