Ελεύθερος ο Ανίτα που θέλει ο Παναθηναϊκός

Μετά από αρκετές συζητήσεις με τη Λιντς, ο Βέρνον Ανίτα έλυσε το συμβόλαιο του με τον αγγλικό σύλλογο. Στη λίστα των Πράσινων ο παίκτης.
0
Νίκος Τζουάννης
02/09/2019 • 18:56
Ελεύθερος ο Ανίτα που θέλει ο Παναθηναϊκός
  • shares
Μετά από αρκετές συζητήσεις με τη Λιντς, ο Βέρνον Ανίτα έλυσε το συμβόλαιο του με τον αγγλικό σύλλογο και πλέον θα αναζητήσει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. 

Ο 30χρονος Ολλανδός αμυντικός χαφ βρίσκεται εδώ και καιρό στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και υπήρξαν διαπραγματεύσεις των Πράσινων με το διάσημο ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν είχαν καταφέρει να βρουν τη "χρυσή τομή". 

Ο έμπειρος χαφ βρίσκεται ακόμα στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα και ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του, ωστόσο "αγκάθι" είναι το περιορισμένο μπάτζετ του Τριφυλλιού και το μεγάλο - για τα δεδομένα των Πράσινων - συμβόλαιο που θέλει ο Ολλανδός χαφ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία