Νάστος: "Κρατάμε τον βαθμό, θέλουμε διάρκεια" (video)

Χαρούμενος για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη εμφανίστηκε ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος όμως θέλει να υπάρχει διάρκεια στη συνέχεια.
24/08/2019 • 23:59
Νάστος: "Κρατάμε τον βαθμό, θέλουμε διάρκεια"
  • shares
Χαρούμενος για την εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη εμφανίστηκε ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος όμως θέλει να υπάρχει διάρκεια στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ: 

"Είναι μια καλή αρχή για ακόμα μία χρονιά για την ομάδα μου. Σημαντικός ο βαθμός.  Αυτό που έλειψε είναι η διάρκεια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταπληκτικοί. Με ωραίο ποδόσφαιρο. Με ωραίους συνδυασμούς.

Έπρεπε να το κρατήσουμε αυτό και στο δεύτερο. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Κρατάμε τον βαθμό. Δεν θέλω να πω για τους στόχους. Θέλουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Όλοι θέλουν μια γρήγορη παραμονή.

Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε συγκεκριμένο στόχο. Μας ζητήθηκε να παίξουμε σε αυτή την θέση. Και εγώ και ο Γιαννούλης δώσαμε τον καλύτερο εαυτό. Είχαμε μια καλή συνεργασία με όλους τους συμπαίκτες μας. Ο Σίμος είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις και προσπαθεί να περάσει ωραία πράγματα στους παίκτες". 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΝΠΣ Βόλος - ΟΦΗ

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, 17:15

Live
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ