Οπαδοί στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ: "Να χτυπάει ο Λιβάια και να πονάει ο Μάνταλος"

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της ΑΕΚ η απογοήτευση των φιλάθλων τους οδήγησε να επισκεφθούν τους παίκτες στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν.
0
Γιώργος Βασιλείου
24/08/2019 • 21:07
Το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα
  • shares
Μετά τα άσχημα αποτελέσματα και τις εμφανήσεις της ΑΕΚ η απογοήτευση των φιλάθλων τους οδήγησε να επισκεφθούν τους παίκτες στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν. 

Περίπου 80 φίλαθλοι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου εξέφρασαν τη δυσσαρέσκειά τους ζητώντας παράλληλα να αλλάξει η εικόνα τους από το παιχνίδι με την Ξάνθη. 

Τους είπαν μεταξύ άλλων: 

«Για εμάς η ΑΕΚ είναι η ζωή μας και αυτό που θελουμε να βλέπουμε από εσάς είναι πάθος και ψυχή και ας χάνετε. Θελουμε να χτυπάει ο Λιβαγια και να πονάει ο Μάνταλος. Θελουμε να είστε ενωμένοι και όλοι μαζί να κάνουμε από αύριο τη νέα αρχή. Και εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας περιμενουμε για να πανηγυρίσουμε μαζί σας».
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ