Η απάντηση του Κεϊτά στον Πανιώνιο

Ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά απάντησε στην ανακοίνωση του Πανιώνιου με τοποθέτηση του στα social media.
21/08/2019 • 18:26
Η απάντηση του Κεϊτά στον Πανιώνιο
  • shares
Ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά απάντησε στην ανακοίνωση του Πανιώνιου με τοποθέτηση του στα social media και έκανε λόγο για τεράστια ψυχική πίεση και μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αμπντουλαγέ Κεϊτά:

«Σχετικά με τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής. Ουδέποτε δημιούργησα το παραμικρό πρόβλημα στην τότε ομάδα μου και όλοι όσοι με γνωρίζουν προσωπικά και συνεργάστηκαν μαζί μου ξέρουν ότι μοναδικός μου στόχος ήταν πάντα να βοηθήσω τον Πανιώνιο, τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου.

Σεβάστηκα τους πάντες και ειδικά τους φιλάθλους μας και ποτέ δεν δημοσιοποίησα την τεράστια ψυχική πίεση και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζα από την αδικαιολόγητη παύση καταβολής μισθών μας και την αλαζονική στάση της διοίκησης που επέλεξε την κατασκευή ψευδών κατηγοριών και ιστοριών εις βάρος μου».
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ