Άλλαξε ιατρικό επιτελείο ο Άρης

Οι "κίτρινοι" παρουσιάζουν τις νέες συνεργασίες τους με ιατρικές υπηρεσίες για τη θεραπεία και αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας
20/06/2019 • 15:43
Νέες ιατρικές υπηρεσίες για τους παίκτες του Άρη συμφώνησε η "κίτρινη" ΠΑΕ να τους παρέχονται
  • shares
Η ΠΑΕ Άρης άλλαξε ιατρικές υπηρεσίες για τη θεραπεία και την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών της ομάδας και τις παρουσιάζει επισήμως μέσω της ιστοσελίδας της. Το "πακέτο" είναι πλήρες, καθώς περιλαμβάνει και φυσικοθεραπευτικό κέντρο, αλλά και εργοφυσιολόγο.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: 

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη «ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», η οποία αναλαμβάνει την ιατρική υποστήριξη της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Το αθλητιατρικό της τμήμα αναλαμβάνει την πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση τραυματισμών στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Νέος γιατρός της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Θεοχάρης Κυριακίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, επίσης, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το φυσικοθεραπευτικό κέντρο «HYGEIA COMPLEX», το οποίο αναλαμβάνει την οργάνωση του φυσικοθεραπευτικού τμήματος, στο πλαίσιο της οποίας νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Τάσος Κατσικάς.

Το φυσικοθεραπευτικό κέντρο, σε συνεργασία με το αθλητιατρικό τμήμα της «ΒΙΟΚΛΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» και το νέο εργοφυσιολόγο του ΑΡΗ, Λάζαρο Βαρδάκη, αναλαμβάνουν την πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και γρήγορη επανένταξη των τραυματιών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας. Μασέρ θα είναι οι Μάριος Κουρσουσέκος και Ευστάθιος Γηγίνης".
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε