Κρέσπο: "Ιδιαίτερο όταν σε τιμούν στην πατρίδα σου"

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση που διοργάνωσε η γενέτειρα του, Λόρα ντελ Ρίο.
25/05/2019 • 22:53
Κρέσπο: "Ιδιαίτερο όταν σε τιμούν στην πατρίδα σου"
  • shares
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση που διοργάνωσε η γενέτειρα του, Λόρα ντελ Ρίο. Ο Ισπανός παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε περήφανος για τη βράβευση του και ευγνώμων για την αναγνώριση από τη δημοτική αρχή της Λόρα ντελ Ρίο. 

«Αισθάνομαι πολύ περήφανος και ευγνώμων για αυτή την αναγνώριση. Με έχουν τιμήσει πολλές φορές στην καριέρα μου και έχω παραλάβει διάφορα βραβεία και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, όπου έπαιξα, αλλά όταν σε τιμούν στην πόλη όπου γεννήθηκες, έχει διαφορετικό και πολύ συναισθηματικό χαρακτήρα, με την παρουσία της οικογένειάς μου και των φίλων μου μιας ολόκληρης ζωής», είπε ο Κρέσπο στο περιθώριο της βράβευσης του, ενώ ο Δήμαρχος της πόλης, Αντόνιο Μιγκέλ Εναμοράντο Αγκιλάρ τόνισε:

«Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο είναι ένας παίκτης πρότυπο για όλους τους νέους ποδοσφαιριστές της πόλης μας. Είναι πολύ δύσκολο επαγγελματικά να πετύχει κάποιος στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όπου πλέον υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. Αλλά ο συμπατριώτης μας τα έχει καταφέρει, παίζοντας σε μερικά από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πάνω απ’ όλα παίρνοντας μαζί του το όνομα της Λόρα ντελ Ρίο σε κάθε γωνιά της Γης όπου έπαιξε».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.