Θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία ο Ελ Καντουρί

Να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία θέλει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, κάτι που κάνει δυσκολότερο το έργο του ΠΑΟΚ, να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του τη νέα αγωνιστική περίοδο.
24/05/2019 • 11:11
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί
  • shares
Να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία θέλει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, κάτι που κάνει δυσκολότερο το έργο του ΠΑΟΚ, να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μαροκινός παίκτης έχει επικαλεστεί οικογενειακούς λόγους, ώστε να αποχωρήσει από τον “Δικέφαλο” του Βορρά.

Η σύζυγος και το παιδί του διαμένουν στη γειτονική χώρα. Ενδιαφέρον για τον παίκτη του ΠΑΟΚ έχει εκδηλώσει η Πάρμα, η οποία είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Ελ Καντουρί έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και για να αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδος θα πρέπει να υπάρξει κάποια πρόταση, που θα ικανοποιήσει τη διοίκηση της ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/09/2019 • 09:34

Μεγάλα ματς σημεία "κλειδιά" σε Μαδρίτη, Παρίσι, Φάληρο και Ουκρανία

Ο Ολυμπιακός θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και η Τόττεναμ την δυναμική μιας ομάδας που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Η Γιουβέντους και η Ρεάλ έχουν τις συνθήκες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από Παρίσι και Μαδρίτη, αντίστοιχα