Χασάν: «Μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου μέσω Εθνικής»

Τι λέει ο Αχμέντ Χασάν για τα σενάρια επιστροφής του στην Αίγυπτο και την συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Αρης Γεωργίου
19/05/2019 • 16:40
Ο Αχμέντ Χασάν
  • shares
Τι λέει ο Αχμέντ Χασάν για τα σενάρια επιστροφής του στην Αίγυπτο και την συμμετοχή του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός που αγωνίστηκε στη σεζόν που τελείωσε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Μπράγκα, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην πατρίδα του και την περασμένη Πέμπτη εθεάθη να παρακολουθεί το παιχνίδι της παλιάς του ομάδας Αλ Αχλί με την ENPPI για το πρωτάθλημα Αιγύπτου.

Αυτό πυροδότησε σενάρια περί πιθανής επιστροφής του στην ομάδα του Καΐρου. Ωστόσο ο ίδιος τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και προσθέτει ότι στόχος του είναι να χρησιμοποιήσει το προσεχές Κύπελλο Εθνών Αφρικής για να επεκτείνει την καριέρα του στην Ευρώπη.

«Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν προφορικές ή επίσημες διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί, όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι φήμες χωρίς βάση. Ήθελα να δω την Αλ Αχλί, είμαι μέλος του κλαμπ και ελπίζω να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, δεν είχα καμία συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Αίγυπτο αυτή τη στιγμή. Θέλω να χρησιμοποιήσω το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Αίγυπτο για να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου στην Ευρώπη», είπε στους συμπατριώτες του ο Χασάν.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο