Θα ενισχύσει και η ΠΑΕ τον Ερασιτέχνη

Στον δρόμο που χάραξε η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί η “πράσινη” ΠΑΕ, στο θέμα των διαρκείας της νέας σεζόν και της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη.
19/05/2019 • 08:55
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού
  • shares
Στον δρόμο που χάραξε η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί η “πράσινη” ΠΑΕ, στο θέμα των διαρκείας της νέας σεζόν και της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όπως και στο τμήμα μπάσκετ, έτσι και στο ποδόσφαιρο, όσοι αγοράζουν διαρκείας για τη νέα σεζόν, θα εγγράφονται υποχρεωτικά ως μέλη του Ερασιτέχνη και θα καταβάλλουν συνδρομή ύψους 50 ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν τα τμήματα του συλλόγου. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για να καλυφθούν οι ανάγκες των υπολοίπων τμημάτων, εν όψει της νέας σεζόν. 

Με την κίνηση αυτή αποδεικνύεται πως οι σχέσεις μεταξύ ΠΑΕ και ΚΑΕ έχουν ομαλοποιηθεί, μετά την ένταση που είχαν περάσει το προηγούμενο διάστημα. Οι “πράσινοι” υπολογίζουν πως μπορούν να συγκεντρωθούν ακόμα και 500 χιλιάδες ευρώ, για τα ερασιτεχνικά τμήματα, τη νέα σεζόν.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας τόνισε για τη συμφωνία με την ΠΑΕ: “Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σε αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλους στον Ερασιτέχνη. Για τη μεμονωμένη αγορά εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μια ελάχιστη συνδρομή και θα το ανακοινώσουμε εντός Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουμε πέσει οι υπογραφές, αλλά έχουμε συμφωνήσει προφορικά με ΠΑΕ και ΚΑΕ¨”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή