Οδεύει προς το εξωτερικό ο Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και δύσκολα θα παραμείνει στους “πράσινους”, με τα έως τώρα δεδομένα.
19/05/2019 • 08:32
Ο Έργκους Κάτσε
  • shares
Ο Έργκους Κάτσε αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμό του στον Παναθηναϊκό και δύσκολα θα παραμείνει στους “πράσινους”, με τα έως τώρα δεδομένα. Ο Αλβανός μέσος αγωνίζονταν στο “τριφύλλι” με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, όμως οι “πράσινοι” δε φέρονται διατεθειμένοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, καθώς θεωρείται μεγάλη για τα οικονομικά τους δεδομένα. 

Ο Κάτσε αποχαιρέτησε τους πρώην πλέον συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο των “πράσινων” στο Κορωπί και ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση πρότασης από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Παρότι ο Αλβανός μέσος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, θεωρείται δύσκολο να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και στους νταμπλούχους Ελλάδος, τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.