Ελ Καντουρί για ΠΑΟΚ και... Νάπολι

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του Ελ Καντουρί.
25/04/2019 • 12:00
O Ελ Καντουρί
  • shares

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του Ελ Καντουρί. Λόγω της θητείας τους στο ιταλικό πρωτάθλημα και περισσότερο στη Νάπολι, ερωτηθείς από μέσο της γείτονας χώρας αποκρίθηκε σχετικά: «Η νίκη του τίτλου ήρθε μόνο χάρη σε μας και την αξία μας. Πέρυσι ήμασταν οι ισχυρότεροι, όμως άλλα γεγονότα έκριναν το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι ο σωστός φόρος τιμής στους είκοσι πέντε χιλιάδες που έφτασαν στους δρόμους. Με το ανοιχτό λεωφορείο διανύσαμε τρία χιλιόμετρα από το στάδιο μέχρι την κεντρική πλατεία σε 4 ώρες».

Σ’ ερώτηση για την πορεία της Νάπολι και την κατάληξη που είχε και το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα σχολίασε: «Τίποτα, δυστυχώς, στην Ιταλία υπάρχει η Γιουβέντους, η οποία είναι πολύ ισχυρή, αγοράζει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, είναι αδύνατο να την συναγωνιστείς. Ωστόσο, η Νάπολι του Σαρρί έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη». Και κατέληξε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Νάπολι αλλά ως αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ: «Με πιάνει ένα ρίγος. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περάσει από τα προκριματικά και θέλουμε τους ομίλους. Η επιστροφή στο Σαν Πάολο θα είναι θαυμάσια».
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/08/2019 • 07:03