Οι επόμενες κρίσιμες ημερομηνίες για τη Νέα Τούμπα

Ένα – ένα πραγματοποιούνται τα διαδικαστικά βήματα για την εξασφάλιση όλων των γραφειοκρατικών διεργασιών που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.
24/04/2019 • 01:26
Το γήπεδο της Τούμπας
  • shares

Ένα – ένα πραγματοποιούνται τα διαδικαστικά βήματα για την εξασφάλιση όλων των γραφειοκρατικών διεργασιών που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα μετά τις προεγκρίσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης για το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο, ακολουθεί η κατάθεσή του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος όπου και θα εξεταστεί από την ειδική επιτροπή αρχιτεκτονικών θεμάτων στην επόμενη συνεδρίασή της, στις 20 Μαϊου. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά το ενδιαφέρον μετατοπίζεται για την οριστικοποίηση όλων των σχετικών μελετών που το απαρτίζουν. Μια διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί τους τελευταίους μήνες του τρέχοντος έτους.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε