Επιστροφή στη δράση

Όσες μέρες κι αν διαρκεί μια άδεια ποτέ δεν είναι αρκετές γι’ αυτόν που τις απολαμβάνει. Ωστόσο η προοπτική της τελικής ευθείας για τη σεζόν είναι αυτή που φορτίζει κουράγιο κι αντοχές όλους και στην Ξάνθη
25/03/2019 • 22:23
Ο Μίλαν Ράσταβατς με τους συνεργάτες του και την υπόλοιπη ομάδα στη προπόνηση της Ξάνθης από παλαιότερη προπόνηση
  • shares

Όσες μέρες κι αν διαρκεί μια άδεια ποτέ δεν είναι αρκετές γι’ αυτόν που τις απολαμβάνει. Ωστόσο η προοπτική της τελικής ευθείας για τη σεζόν είναι αυτή που φορτίζει κουράγιο κι αντοχές όλους και στην Ξάνθη. Μετά τη διήμερη ξεκούραση όλοι – πλην του διεθνή με την Ελπίδων Μελιόπουλο - επέστρεψαν στην καθημερινότητα των προπονήσεων ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον Κυριακάτικο αγώνα στα Πηγάδια με τον ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς ακολούθησαν πρόγραμμα ομαλής επιστροφής κι αντίστοιχης προσαρμογής με «αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού στο ξεκίνημα των ασκήσεων και παιχνίδια υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους», όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ομάδας. Υπενθυμίζεται πως για τον συγκεκριμένο αγώνα έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή της μιας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση κίτρινων καρτών οι Μπαξεβανίδης, Καμαρά ενώ το δικό τους πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθούν οι Φασίδης, Ντε Λούκας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.