Δουλειά και ξεκούραση

Με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική ευθεία του και το στόχο της παραμονής να είναι πιο απαιτητός από ποτέ, ο Γιάννης Πετράκης κι οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν τη δουλειά πάνω στις αδυναμίες της ομάδας
23/03/2019 • 17:13
Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ (πηγή: pasgiannina.gr)
  • shares

Με το πρωτάθλημα να μπαίνει στην τελική ευθεία του και το στόχο της παραμονής να είναι πιο απαιτητός από ποτέ, ο Γιάννης Πετράκης κι οι ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν τη δουλειά πάνω στις αδυναμίες της ομάδας. Αμφότεροι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ με το βάρος της σημερινής προπόνησης να πέφτει στην τακτική. Μέσα από σχετικό ασκησιολόγιο οι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ της Ηπείρου ασχολήθηκαν με την κατοχή, τα στημένα κι εν γένει την τακτική, με μερικές προσαρμογές αναφορικά με την προσεχή αναμέτρηση, υποδεχόμενοι τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο στις 19.00. Με χαρά υποδέχτηκαν την είδηση του αυριανού ρεπό ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη Δευτέρα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
27/06/2019 • 11:46

Ρυθμιστικός παράγοντας η συμμετοχή/αποχή στις εκλογές

Βασικό σύνθημα των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 7/7 αποτελεί η προτροπή προς τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες. Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές (2015) σημειώθηκε ρεκόρ αποχής και πλέον τα ποσοστά συμμετοχής έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον!