Θα έχει... ενδιαφέρον η επικείμενη συνάντηση Super League - Βασιλειάδη

Η Super League αποφάσισε χθες κι αφού αποφάσισε είπε να ζητήσει και συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, για να συζητήσουν τα περί αναδιάρθωσης, κάτι όμως που αρνείται να συζητήσει ο Υφυπουργός.
Διονύσης Στρούμπος
22/03/2019 • 18:54
Βασιλειάδης
  • shares
Η Super League αποφάσισε χθες να μην ακολουθήσει την αναδιάρθρωση κι αφού αποφάσισε είπε να ζητήσει και συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, για να συζητήσουν τα περί αναδιάρθρωσης, κάτι όμως που αρνείται να συζητήσει ο Υφυπουργός. 
Ο Γιώργος Βασιλειάδης δέχτηκε την επιστολή της Super League, με την οποία του ζητά συνάντηση, ο Υφυπουργός αθλητισμού απάντησε άμεσα ότι δεν έχει κάνενα πρόβλημα να τους δεχτεί αλλά τους ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συζητήσει για το θέμα της αναδιάρθρωσης. 
Η Super League πρότεινε συνάντηση για την ερχόμενη Τετάρτη το μεσημέρι, αλλά δεν... διευκρίνισε αν θα "πέσει" στο τραπέζι το θέμα της αναδιάρθρωσης. Θα έχει όπως όλα δείχνουν πολύ ενδιαφέρον αυτή η συνάτηση.  
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
27/06/2019 • 11:46

Ρυθμιστικός παράγοντας η συμμετοχή/αποχή στις εκλογές

Βασικό σύνθημα των κομμάτων ενόψει των εκλογών της 7/7 αποτελεί η προτροπή προς τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες. Στις προηγούμενες εθνικές εκλογές (2015) σημειώθηκε ρεκόρ αποχής και πλέον τα ποσοστά συμμετοχής έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον!