Κύβος ερρίφθη για Μαουρίσιο

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες για την επέμβαση στην οποία πρόκειται να υποβληθεί ο Βραζιλιάνος αλλά και την αποθεραπεία που θα ακολουθήσει.
14/03/2019 • 21:12
Ο Μαουρίσιο συζητά με τους Βαρέλα, Κάνιας (Πηγή: PAOKFC)
  • shares
Όπως ήταν αναμενόμενο σήμερα πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις για το θέμα του Μαουρίσιο. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ο ποδοσφαιριστής, κατόπιν συμφωνίας με τον σύλλογο και το ιατρικό τιμ, πρόκειται ν’αναχωρήσει αύριο Παρασκευή (15.03) για το Πόρτο όπου την προσεχή εβδομάδα (Τρίτη ή Τετάρτη) θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον ορθοπεδικό κ. Νορόνια. Ο Μαουρίσιο θα παραμείνει στην Πορτογαλία για το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο αποκατάστασης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα (κι αναμένεται να διαρκέσει 2-3 εβδομάδες) από την ομάδα αποκατάστασης της Εθνικής Πορτογαλίας. Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το δεύτερο στάδιο της αποθεραπείας του που θα καταρτιστεί έπειτα από συνεννόηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ και του κ. Νορόνια».
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.