Ίσως αλλάξει το κλίμα για Γιαννιώτη

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης φέρεται να είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, σχετικά με το μέλλον του στο λιμάνι και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα για τον Έλληνα τερματοφύλακα.
21/01/2019 • 07:52
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης
  • shares
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης φέρεται να είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, σχετικά με το μέλλον του στο λιμάνι και δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 25χρονος τερματοφύλακας τα είπε με τους ιθύνοντες της ομάδας, σχετικά με τον ρόλο του στην ομάδα και το κατά πόσο υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τους Πειραιώτες να έχουν δείξει την πόρτα της εξόδου στον Έλληνα ποδοσφαιριστή πριν από λίγες εβδομάδες. 

Παράλληλα, οι διοικούντες του Ολυμπιακού συνεχίζουν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη θέση του τερματοφύλακα. Οι Γιούρι Λοντίγκιν και Έλντιν Γιακούποβιτς βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις από την ελληνική αγορά. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, 19:30

Live
loading the player...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.