Η ΑΕΚ στην Διημερίδα Διαχείρισης Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας (pics)

Παρούσα στην Διημερίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας η ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία εκπροσώπησε ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Καραούζας.
15/12/2018 • 19:26
Η ΑΕΚ στην Διημερίδα Διαχείρισης Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας
  • shares
Παρούσα στην Διημερίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας  η ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία εκπροσώπησε ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Καραούζας. 

Μια τιμητική πρόσκληση για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) στη Διημερίδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας, που διοργανώθηκε Παρασκευή και Σάββατο.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο εκπροσωπήθηκε  από την Πρωταθλήτρια Ελλάδος και τον Εμπορικό Διευθυντή της κ Νίκο Καραουζα, ο οποίος και ανέπτυξε σε σχετική εισήγηση τους άξονες εμπορικής ανάπτυξης των ποδοσφαιρικών ομάδων, τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν  και τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/06/2019 • 07:03

Ματς υπομονής στη Βραζιλία. Ρυθμός για γκολ σε Ρέϊκιαβικ, Ελσίνκι

Παιχνίδια τακτικής περιμένουμε αργά απόψε στο Κόπα Αμέρικα όπου Βραζιλία - κυρίως - και Περού έχουν προβάδισμα. Οι ισορροπίες θα έχουν εγκράτεια αλλά και πιθανές αυξομειώσεις στο ρυθμό των αγώνων του Ρέϊκιαβικ και του Ελσίνκι.