Η ΑΕΚ στην Διημερίδα Διαχείρισης Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας (pics)

Παρούσα στην Διημερίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας η ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία εκπροσώπησε ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Καραούζας.
15/12/2018 • 19:26
Η ΑΕΚ στην Διημερίδα Διαχείρισης Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας
  • shares
Παρούσα στην Διημερίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας  η ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία εκπροσώπησε ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας, Νίκος Καραούζας. 

Μια τιμητική πρόσκληση για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ από την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) στη Διημερίδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας, που διοργανώθηκε Παρασκευή και Σάββατο.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο εκπροσωπήθηκε  από την Πρωταθλήτρια Ελλάδος και τον Εμπορικό Διευθυντή της κ Νίκο Καραουζα, ο οποίος και ανέπτυξε σε σχετική εισήγηση τους άξονες εμπορικής ανάπτυξης των ποδοσφαιρικών ομάδων, τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν  και τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.


Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Κυριακή 31 Μαρτίου, 17:15

Live
23/03/2019 • 07:11

Ποντάρισμα στο "μπλε" και στα γκολ σε Εδιμβούργο, Νταντί, Γουίμπλεντον

Με σοβαρότητα θα πάρουν αυτό που θέλουν απόψε Ιταλία και Ελλάδα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι δεδομένο το προβάδισμα για Τρανμίρ, Φόρφαρ, Κρουσέϊντερς ενώ πιο ανταγωνιστικά και παραγωγικά αναμένονται τα ματς σε Εδιμβούργο, Γουίμπλεντον