Κινείται για επιθετικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από τώρα την αναζήτηση του εκλεκτού που θα κληθεί να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης από τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μελετούν ήδη αρκετές περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.
25/11/2018 • 11:51
Ο Πέδρο Μαρτίνς
  • shares
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει από τώρα την αναζήτηση του εκλεκτού που θα κληθεί να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης από τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να μελετούν ήδη αρκετές περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες αναζητούν έναν επιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα, καθώς δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι με τις έως τώρα αποδόσεις των Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο. 

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Μπράγκα, μετά τον δανεισμό του, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να διακόψουν τον δανεισμό του. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την πλευρά του Ολυμπιακού. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τις εισηγήσεις του Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος έχει στρέψει την προσοχή του στη γαλλική αγορά, για την εύρεση ενός επιθετικού, που θα δώσει άμεσα λύσεις στην ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη