Ρ. Βιτόρια «Εχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο»

Ο Ρουί Βιτόρια εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με αυτοπεποίθηση, σεβασμό για τον αντίπαλο και μίλησε για όλα τα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα ...
20/08/2018 • 22:22
Ο Ρουί Βιτόρια
  • shares

Ο Ρουί Βιτόρια εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με αυτοπεποίθηση, σεβασμό για τον αντίπαλο και μίλησε για όλα τα δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα: «Θα έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είναι μια ομάδα με πολύ ποιότητα, πολύ φιλοδοξία και με αρκετούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, αξίζει να θυμόμαστε, αλλά συνειδητοποιούμε ότι θέλουμε να είμαστε εδώ και θέλουμε να είμαστε παρόντες στη φάση των ομίλων».

Και συνέχισε: «Πρέπει να είμαστε σε θέση να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι παίζουμε στο σπίτι μας. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε προβλήματα για τον αντίπαλό μας και ξέρουμε πώς μπορούμε να τα προκαλέσουμε. Είμαστε σε μια καλή στιγμή κι έχουμε περιθώρια να εξελιχθούμε ως ομάδα. Πιστεύουμε πολύ σε μας».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Προσβλέπουμε σ’ αυτό το παιχνίδι με την πεποίθηση και τη διάθεση που έχουμε δείξει σ’ όλα τα παιχνίδια χώρα. Για μας είναι το πέμπτο επίσημο παιχνίδι κι ο κάθε ποδοσφαιριστής μας θα ήθελε να αγωνιστεί. Αυτό είναι και μια μόνιμη απαίτηση άλλωστε για τον καθέναν, ανεξαρτήτως των περιστάσεων». Κι ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του απαντώντας σ’ ερώτηση για τον Φακούντο Φερέιρα που κόντρα στην Μποαβίστα σημείωσε το πρώτο του γκολ: « Δεν είμαστε εδώ με … καραμπίνα απειλώντας τους παίκτες μας να σκοράρουν. Ο Φακούντο είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μας δίνει άλλα πράγματα στο παιχνίδι».
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52