Οδ. Βλαχοδήμος «Ιδια δυσκολία με τα ματς με τη Φενέρμπαχτσε»

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ καταθέτοντας σεβασμό και έκπληξη ...
20/08/2018 • 22:21
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
  • shares

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και νυν της Μπενφίκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας τα εξής: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ καλή ποιότητα στην ομάδα, αλλά πρέπει να δούμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε το 100% από την αρχή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι αυτή οι δυο αγώνες θα έχουν την ίδια δυσκολία με αυτούς με τη Φενέρμπαξε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να ξεπεράσουμε αυτή την πρόκληση. Ειλικρινά δεν περίμενα να παίξω εναντίον ελληνικής ομάδας σ’ αυτό το στάδιο, αλλά είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει φτάσει μέχρι εδώ».
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

Σάββατο 19 Ιανουαρίου, 19:30

Live
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.