Πόλος έλξης ο Άρης στα 3-5 Πηγάδια

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές του Άρη στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.
Νίκος Δαούτης
12/07/2018 • 23:03
Προετοιμασία Άρη
  • shares
Περισσότεροι από 20 οπαδοί βρέθηκαν στα 3-5 Πηγάδια και παρακολούθησαν εν  δράση τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας.

Έκπληκτοι ο Πάκο Ερέρα και οι συνεργάτες του είδαν το απόγευμα της Πέμπτης αρκετό κόσμο να προσέρχεται στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου που αυτή την περίοδο προπονείται ο Άρης.

Γονείς με τα παιδιά τους ντυμένα στα κιτρινόμαυρα, από την Πτολεμαϊδα, τη Νάουσα και τις τις γύρω περιοχές, βρέθηκαν στα 3-5 Πηγάδια, παρακολούθησαν την προπόνηση και στη συνέχεια έβγαλαν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους παίκτες παίρνοντας στο τέλος και τα απαραίτητα… αυτόγραφα.

Ο Ισπανός τεχνικός με χαμόγελο αντιμετώπισε την κατάσταση, σε καμία περίπτωση δεν δυσανασχέτησε για την παρουσία του κόσμου, ενώ πρέπει να τονίσουμε ό,τι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είδε μια ανάλογη κατάσταση καθώς αρκετές φορές μέχρι σήμερα πολλοί φίλοι των «κιτρινόμαυρων» αποφάσισαν να ανηφορήσουν για να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΟΦΗ - Άρης

Κυριακή 25 Νοεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51